Bel ons direct
Mail ons direct

Touringcar Huren Den Haag

Mani Tours uw betaalbare vervoerder in de regio

Touringcar huren in Den Haag

Een touringcar huren ? Dat doet u uiteraard doet Bij Mani Tours uit Den Haag. Deze specialist in het vervoer van diverse groepen mensen biedt u een groot assortiment aan verschillende touringcars en feestbussen. Deze kunt u huren voor bijvoorbeeld uw dagje uit naar een evenement of feest. Onze ervaren chauffeurs staan klaar om u een fijne en comfortabele rit te bezorgen. Mani Tours staat garant voor veilig vervoer. Onze Touring bussen zijn ook uitermate geschikt voor schoolreisjes in de omgeving van Den Haag.

Welke soort bus of touringcar huren Den Haag?

Wanneer u een bus of touringcar wilt huren nabij Den Haag voor uw personeel of gezelschap, dan kunt u een keuze maken uit diverse verschillende opties. Van luxe touringcars, tot een basis touringcar met een airco tot een omgebouwde touringcar voor: uw wens betekend dat wij het regelen wij regelen voor u.

Feestbus Den Haag wij maken er een feestje van

Uniek concept, feestvervoer van Mani Tours Den Haag.

Met de touringcars en feestbussen van Mani Tours Den Haag zorgen wij voor een geweldige en  een onvergetelijke ervaring. We hebben verschillende  feest/party bussen voor je klaar staan. Onze bussen zijn geschikt voor een feestelijk groepsvervoer voor grotere en kleine groepen mensen.

Mani Tours Den Haag, betekend veel mogelijkheden.

Bovengenoemde opties zorgen ervoor dat de bus geschikt is voor  voor diverse soorten feesten en evenementen.

Hierdoor zijn wij bijvoorbeeld regelmatig te gast bij vrijgezellenfeesten, Feesten, festivals, concerten maar ook voor bedrijfsuitjes zijn onze bussen uitermate geschikt. Wij rijden niet alleen in Den Haag maar zijn ook veelal actief in Rotterdam en het Westland informeer naar de mogelijkheden.

Touringcar huren Den Haag

Dagje erop uit

Mani Tours is de juiste partner voor een heerlijk dagje uit. Onze touringcars zijn inzetbaar voor onder andere schoolreizen of bedrijfsuitjes.

touringcar huren Den Haag

Feestbus

Ga in stijl naar een concert, feest of evenement, wij zorgen ervoor dat het feestje al in de bus begint

congres

Vergaderingen en congressen

Voor het vervoeren van uw personeel, voor bijvoorbeeld het bijwonen van vergaderingen of congressen, kunnen wij u ook van dienst zijn.

Een partybus huren in Den Haag, Duur?

Wanneer u een feestbus of touringcar wilt huren bent u vast benieuwd naar de kosten en tarieven van Mani Tours Den Haag. U kunt het contactformulier online wij zullen dan vrijblijvend contact met u opnemen om uw wensen te bespreken en u vervolgens een voorstel op maat aan te bieden.

Mani Tours werkt samen met Taxiservice Westland wij kunnen u dus ook taxivervoer aanbieden tegen scherpe tarieven. Benieuwd naar de mogelijkheden en wat wij voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet en vraag uw vrijblijvende offerte aan. Wij bezorgen u graag een geweldige leuke ervaring.

Vraag hieronder gelijk uw vrijblijvende offerte aan voor een scherp voorstel 

offerte aanvraag Touringcar