Taxi Schiphol

op ieder tijdstip inzetbaar en altijd een betaalbaar en eerlijk tarief

Betrouwbaar en een uitstekende reputatie

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf met een goede reputatie, dat personenvervoer per personenwagen kan verzorgen voor maximaal 4 personen, per minibus met een capaciteit van maximaal 8 personen of per touringcar en wilt u dat verzorgd hebben tegen een betaalbaar tarief, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij hebben in de tijd van ons bestaan bewezen altijd punctueel te zijn en wat uw bestemming ook is, onze ervaren chauffeurs brengen u er ontspannen en veilig naar toe. Omdat niet elk taxivervoer of touringcarvervoer hetzelfde is, denken wij altijd mee met de wensen en behoeften van de klant en passen hierop maatwerk toe. Aangezien wij beschikken over een modern wagenpark, bent u altijd verzekerd van een prettig vervoer per taxi of per touringcar.

Voor nadere informatie en/of een pasklare oplossing voor uw wensen kunt u altijd contact opnemen met Manitours & Taxi Schiphol per telefoon of e-mail, wij zijn u graag van dienst.

Dienstenpakket

Per luxe touringcar wordt u naar elke gewenste bestemming vervoerd, wij kunnen uw vervoer verzorgen voor onder andere:

  • Dagtochten voor een dagje uit naar keuze, bijvoorbeeld schoolreizen of bedrijfsuitjes, wij brengen u betrouwbaar naar uw bestemming en terug.

  • Ook nationale en internationale sportreizen en excursies worden door ons verzorgd, onze ervaren chauffeurs verzorgen het vervoer en zijn goed bekend met de routes, waardoor u verzekerd bent van een veilig vervoer.

  • Tot ons dienstenpakket behoort ook het vervoeren per touringcar van personeel, u kunt hierbij denken aan het vervoeren van uw personeel naar vergaderingen of congressen.

  • Wilt u een gezelschap laten vervoeren naar een bruiloft, ook daar kunt u onze touringcars voor inschakelen, onze chauffeurs brengen uw gasten naar de bestemming en halen deze op het afgesproken tijdstip weer op.

  • Ook voor nationale en internationale vakantiereizen is Manitours & Taxi Schiphol inzetbaar

  • Vanuit heel Nederland verzorgen wij vervoer naar de luchthavens.

Taxi vanaf Schiphol

Vanaf Schiphol verzorgt Manitours & Taxi personenvervoer door heel Nederland en ook in het buitenland, zo kunnen wij u vervoeren vanaf Schiphol naar onder andere Antwerpen, Brussel, Düsseldorf en Parijs. 24 uur per dag, 7 dagen per week verzorgt Manitours & Taxi vervoer per taxi door ervaren chauffeurs, welke u veilig en punctueel van en naar uw bestemming kunnen vervoeren.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, onze taxi’s zijn altijd schoon en onze chauffeurs zijn geselecteerd op een klantvriendelijke instelling, waardoor uw taxirit altijd een prettige ervaring is. Naast taxivervoer verzorgen wij vanuit Schiphol ook het verhuur van touringcars met chauffeur. Onze bussen zijn keurig onderhouden en worden voortdurend gereinigd voor aanvang van elke rit. De chauffeurs hebben een ruime ervaring in Nederland en internationaal.

verzorgen wij personenvervoer per taxi voor maximaal 4 personen. Ook hebben wij de beschikking over een minibus voor maximaal 8 personen en touringcars. Elk personenvervoer dat wij verzorgen kunnen wij aanbieden tegen een gunstig tarief.

In de tijd van ons bestaan hebben wij blijk gegeven van een grote punctualiteit. Onze ervaren chauffeurs verzorgen het personenvervoer op dusdanige wijze, dat u zich nergens druk over hoeft te maken. U arriveert ontspannen en ruimschoots op tijd. Aangezien elk taxivervoer of touringcarvervoer anders is, volgen wij daarin de wensen van de klant. Ons wagenpark is modern en compleet uitgerust voor een prettig vervoer.

Neemt u voor nadere informatie contact op met Manitours & Taxi in Den Haag. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0702132553 of stuur een e-mail naar info@manitours.nl