Goedkoop een taxi in Den Haag

op ieder tijdstip inzetbaar

Mani Tours & Taxi in Den Haag

Manitours & Taxi in Den Haag draagt zorg voor punctueel personenvervoer, zowel in Nederland als internationaal. Vanuit Den Haag kunnen wij vervoer verzorgen naar elke bestemming in Nederland. Daarnaast verzorgen onze ervaren chauffeurs personenvervoer per taxi naar onder andere Antwerpen, Brussel, Düsseldorf en Parijs. Per taxi brengen wij u 24 uur per dag en dat zeven dagen per week veilig en vlot naar uw plaats van bestemming.

U bent altijd verzekerd van een comfortabel vervoer. De taxi’s van Manitours & Taxi zijn altijd schoon en onze chauffeurs zijn altijd onderhoudend en klantvriendelijk ingesteld. Hierdoor ervaart u een prettig vervoer naar uw bestemming. Naast het vervoer per taxi kunnen wij u ook per touringcar vervoeren. Wij onderhouden onze bussen goed en zorgen ervoor dat voor elke rit de touringcars goed gereinigd worden. De chauffeurs zijn goed op de hoogte van de te volgen routes en hebben nationaal en internationaal een ruime ervaring.

Dienstenpakket

Naar alle gewenste bestemmingen kunnen wij het personenvervoer verzorgen, ons dienstenpakket bestaat onder andere uit:
Uw dagtochten, bijvoorbeeld het personenvervoer voor een bedrijfsuitje of een schoolreis. Wij dragen zorg voor een betrouwbaar en veilig vervoer. Sportreizen en excursies, zowel in Nederland als in het buitenland. Onze ervaren chauffeurs brengen u veilig heen en terug naar en van de bestemming.Per touringcar verzorgen wij het vervoer van personeel naar onder andere vergaderingen en congressen.Ook voor het vervoer van groepen naar bijvoorbeeld een bruiloft kunt u ons inschakelen. Wij brengen de gasten naar de locatie en halen deze op het afgesproken tijdstip weer op Vakantiereizen, zowel in Nederland als internationaal worden verzorgd door Manitours & Taxi Den Haag. Punctueel en vlot vervoer naar luchthavens behoort tot onze dienstverlening, u zult gegarandeerd uw vlucht halen!

Betrouwbaar en een uitstekende reputatie

Zoekt u een bedrijf met een goede betrouwbaarheid en een uitstekende reputatie, dan bent u bij ons aan het goede adres. Vanuit Den Haag verzorgen wij personenvervoer per taxi voor maximaal 4 personen. Ook hebben wij de beschikking over een minibus voor maximaal 8 personen en touringcars. Elk personenvervoer dat wij verzorgen kunnen wij aanbieden tegen een gunstig tarief.

In de tijd van ons bestaan hebben wij blijk gegeven van een grote punctualiteit. Onze ervaren chauffeurs verzorgen het personenvervoer op dusdanige wijze, dat u zich nergens druk over hoeft te maken. U arriveert ontspannen en ruimschoots op tijd. Aangezien elk taxivervoer of touringcarvervoer anders is, volgen wij daarin de wensen van de klant. Ons wagenpark is modern en compleet uitgerust voor een prettig vervoer.

Neemt u voor nadere informatie contact op met Manitours & Taxi in Den Haag. U kunt ons bereiken op telefoonnummer ‎+31 70 204 2203 of stuur een e-mail naar info@manitours.nl